Hiihtäjä Jevgeni Ustyugov: elämäkerta ja saavutukset

Jevgeni Ustjugov on ehdottomasti yksi lupaavimmista nuorten urheilijoiden. Hän hetkeäkään ei lopeta ja jatkaa saavuttaa uusia korkeuksia urallaan. Hänet tunnetaan ja rakastettu miljoonat ihmiset ympäri planeettaa. Hän - idoli noviisi ampumahiihtäjät!

Jevgeni Ustjugov: elämäkerta, lapsuuden

Tulevaisuudessa yhdistetyn hiihtäjä tuli tähän maailmaan vuonna 1985, 4. kesäkuuta vuonna ihana kaupunki Krasnojarskin. On turvallista sanoa, että heidän taitojaan urheilussa Eugene sai jo ennen syntymää. Kun hänen vanhempansa olivat melko kuuluisa urheilijoita tuolloin. Ja niin, kun perhe Ustyugov oli kaksi poikaa, vanhemmat alkoi heti käsittelemään heidän fyysistä kehitystä. Alkaen kolmivuotiaana, Ustyugov ja hänen veljensä harjoiteltu päivittäin heidän kanssaan. Kun vanhenet, poika alkoi aktiivisesti sekaantua vuorikiipeilyä.

Lukuvuotta olivat melko Eugene hauskaa ja monipuolisesti. Hän oli hyvin aktiivinen lapsi. None urheilutapahtuma ei ilman sen osallistumista. Se oli yksi kilpailut 1997 näki hänet valmentaja ampumahiihto, vaimo Viktora Ermakova. Mieti poika hyvä kykyjä, hän pyysi häntä kokeilemaan kättään tällaista talviurheiluun.

lisäksi tapa

Mitä Jevgeni Ustjugov valmistumisen jälkeen? Näyttää jo selvältä, että se tulee urheilu osastolle. Mutta onninen nuori ihminen ei voi tehdä sitä. Ja hänestä tulee oppilas koulussa Olympic rahastoon Divnogorsk. Tutkittuaan useita vuosia, Jack päättää jatkaa opintojaan metsätieteellinen tiedekunta, jonka hän oli valmistunut erinomaisin arvosanoin vuonna 2010.

Aloita urheilutoimintaa

Kun elämässä tulevaisuuden urheilija tuli ampumahiihdon? Ustyugov Evgeny Opiskeluaikanaan oli mukana kilpailussa, joka pidettiin vuonna 2005 Suomessa. Osallistumalla yksittäisissä kilpailuissa, nuori mies onnistui ottamaan 12 kilpailussa - 36, ja sen aikana Sprint - 42 paikkaa. Vuotta myöhemmin, parantaa urheilullinen taitoja, Jack menee MM, joka tällä kertaa pidettiin New Yorkissa. Yllätykseksi kaikkea hän onnistui ottamaan palkinnon palkintopallille pursuit race. Rele Eugene oli toinen, ja neljäsosa tulos osoitti sprint. Se on tämän vuoden uran tulevaisuuden mestari alkaa saada vauhtia ja kasvavat nopeasti.

Star Sports uravaiheiden

Jevgeni Ustjugov - hiihtäjä, joka on saavuttanut suuria tuloksia. Seuraava suuri kilpailu urheilija tulee Euroopan Cup 2006-2007. Aikana Sprint Ustyugov on sijalla 12., kun hän oli voittajan jälkeen vain 3 minuuttia. Pyrkiessään Eugene oli jo toinen. Täällä hän ei ollut 25 sekuntia mennä, vaikka hänen voittonsa se kestää vain yksi virhe aikataulussa.

Kun alkoi suorittavan toisen vaiheen Cup, nuori mies oli työskennellä hyvin. Hänen toimiaan kruunattiin 25 paikkaa sprintin. Palkinnoksi hän jäi puoli minuuttia ja teki vain 3 osu. Seuraavassa sprintissä Ustyugov vie 50. paikka, kun taas takana tärkein kilpailija lähes 3 minuuttia. Nämä takaiskuja ei rikkonut nuori hiihtäjä. Se on päinvastoin antoi sysäyksen entistä tuottavaan työhön.

Matkustaa ympäri maailmaa

Osallistumasta monissa turnauksissa ja mestaruuksia, Eugene oli aika paljon aikaa poissa kotoa. Kuitenkin läheinen suhde hänellä ei ollut pilaantunut. Ustyugov aina tuntenut tukea vanhempien ja ystäviä. Jälkeen pysyä monissa kulmalta, Jack oppinut paljon, mikä teki hänestä entistäkin voimaa taistella.

MM, joka tapahtui vuonna 2007 Bulgariassa, iloisesti iloinen faneille Eugene. Sitten hän otti 20. paikka, ja hänellä oli vain yksi virhe, ja etäisyys vastustajansa saavuttanut etäisyys 2 minuuttia 40 sekuntia. Kun on viestijuoksu, joukkueen ampumahiihtäjät onnistui ottamaan 5. sijalle, mikä lisäsi innostus noviisi urheilija.

Talvella 2007 Ustyugov saapuu kotiin osallistua kilpailuihin, joita kutsutaan "Iževsk kivääri". Tällä kertaa hän onnistui ottamaan toiseksi voittoon. Kuilu tärkein kilpailija oli 39 sekuntia.

Tämän jälkeen Jack menee kisoissa Norjassa. Voittanut otsikot urheilija voi voittaa, mutta siitä huolimatta se esittelee itsensä melko vahva vastustaja, jota ei pidä aliarvioida.

Jo vuonna 2008 Ustyugov kunnostettu ja mestaruuden Venäjän hän ansaitusti voitti hopeaa. Sen jälkeen hän onnistui ottamaan ensimmäisen sijan Euroopan cupin. Sitten hän voitti tapahtuman tekemättä yhdelle neiti. Voittaa tällä kertaa oli loistava!

Vuotta myöhemmin, urheilija menee MM Oberhof. Tavoiteltaessa hän onnistui tullut seitsemäs ja Sprint - ottamaan 8. sija.

Jevgeni Ustjugov - kansallinen rakas!

XXI olympialaiset alkoivat Eugene debyytti. Mutta siellä hän pystyi vakiinnuttamaan asemansa vahvana osapuolena. Vaikka hän vastusti hyvin vakavia vihollisia aikana sprintti, hän sijoittui 15. tavoiteltaessa Eugene valmiiksi viidestoista luettelossa.

Olympiakultaa koristeltu arkku urheilija Helmikuu 21 massan alku. Kiitos ponnistelujaan ja työskentelemään hiihtäjä ohittaa kaikki sen kilpailijat, ja lyhyessä ajassa jopa voittoisa loppuun. Lopussa pelien Eugenia myönnetty Order of Friendship.

Keväällä 2011 Ustyugov S. Sleptsova voitti ensimmäisen sijan kilpailussa World Team Challenge.

Eugene tähän päivään edelleen kouluttaa ja osallistua useita kilpailuja. Viimeksi hän sai otsikko Honoured Master of Sports.

Henkilökohtainen elämä Ustyugova

Huolimatta kiireinen aikataulu, Eugene pystyi luomaan vahvan perheen. Tulevan vaimonsa hän tapasi säännöllisesti kilpailuissa. Valittu Ustyugova tulee urheilijan Aleksandra Bondareva. Useita vuosia myöhemmin, kun he tapasivat nuorilla on häät. Ja jo vuonna 2010 Eugene syntynyt tytär Veronica. Hiihtäjä puoliso päättää täydentää uran ja perheen antautumaan ongelmia. Kun vauva oli 3 vuotta vanha, isäni oli pisti suksilla. Talvella 2014 syntyi toinen tytär, Eugenia. Perheensä kanssa, hän yrittää viettää paljon aikaa, ja hän tekee hyvin!