Urheilu ja FitnessJalkapallo

Andrei Solomatin: elämäkerta, jalkapallo uraa

Andrei Solomatin - yksi tärkeimmistä pelaajista Moskovan "veturi" on 90-luvun lopulla - 2000-luvun alussa. Se oli tänä aikana "rautatien" ovat saavuttaneet eniten menestystä Venäjän ja kansainvälisesti, ja Solomatin, yhdessä muiden tähtien kauden - Chugainov, Janashia, Ovchinnikov - oli kirkkain pelaajia kotimaan mestaruuden.

Uransa

Andrei Solomatin, joka syntyi Moskovassa 9. syyskuuta 1975 alkaen. Jalkapallo kiinnostui jo lapsuuden isänsä syötteen. Paavi ja antoi nuoren Andrew lasten ja nuorten Urheilukoulu Olympic Reserve "Torpedo" (Moskova). Se on perusasiat taidot otettiin ensimmäiset askeleet, säädettyjä työnsä kaksi avainasemissa, joista Solomatin myöhemmin pelataan koko uransa - keskeinen puolustaja ja puolustava keskikenttäpelaaja.

Ensimmäinen aikuinen joukkue Andrew oli "Torpedo" (Moskova). Sovellus Solomatin oli vuonna 1992, jolloin hän oli 16-vuotias. Meneillään olevan kauden aikana, "Avtozavodtsev" pelasi Valioliigassa, mutta sen jälkeen esivaihe jatkamaan taistelua mitalit voinut, ei ollut vain kolme pistettä. Solomatin takia nuorena ja kokemattomuus debytoi kaudella ja ei.

toinen liiga

Ensi kaudella saada kokemusta ja äiti Andrei Solomatin meni pääomaa Trasko. Tämä FSM ( "nuorten jalkapallo koulu") oli maajoukkue tyvestä, joten bändi kutsuttiin Neuvostoliitossa. Viime kauden Trasko menestyksekkäästi itselleen kolmannessa vyöhykkeellä 2. Venäjän liigan mestaruuden, sijoittuen 15. sija. Tämä on paras saavutus joukkueen mestaruuden.

Vuonna 1993 Trasko osuman 4. vyöhykkeellä. Solomatin ensimmäisen ottelun tapahtui puolustuksen perusta. Kausi oli pitkä, vaikea ja epäselvä. 42 peleissä onnistunut voittamaan vain 10 kertaa, 19 tappioita. Tämän seurauksena - 16. sijalla ja kuten monet joukkueet kaudella, muutosten vuoksi turnauksen muodossa, Trasko meni kolmannen liiga.

Solomatin järjestetään täällä ensi kaudella. Tällä kertaa se onnistui tullut 12-mi. 2 kautta Andrew ilmestyi kentällä 47 kertaa, pisteytys 8 maalia.

Johdolla Semina

Offseason, Solomatin Andrey Yurevich sai kutsun päävalmentaja Moskova "veturi" Yuri Semin ja saapui sijainti "rautatien". Joten avasin menestynein sivu urallaan.

Nuori, mutta rohkea Solomatin löysi heti paikkansa joukkueessa. Kun ensimmäinen ottelu alkoi myöntämään pelejä. Ensimmäinen korvike esiintymisiä lopussa, pian voitti paikan tyvestä. Debyytti tapahtui ensimmäisellä kierroksella on kotipelissä Samara "Wings of neuvostoliittolaiset." Solomatin irtosi penkki 70. minuutti, kun tilanne oli 1: 1 sijasta Arsene Aiupova. 5 minuuttia ennen lopullista pilli "rautatie" ansaittu rangaistus, joka myi Aleksei Kosolapov. Vuonna jäljellä, kaikki taistelivat säilyttää voittaa, Solomatin jopa sai ensimmäisen keltaisen kortin. silti onnistunut saamaan 3 pistettä ottelussa.

Kausi 1995 oli menestys "veturi", joukkue voitti hopeaa, menettää 6 pistettä Moskova "Spartak".

ensimmäinen palkinto

Seuraavana vuonna kaikki meni ei niin hyvin. Seuraavat tulokset "veturi" kausi oli vasta 6. sija. Andrei Solomatin voitti ensimmäisen pokaalin - Cup Venäjällä.

Vaiheessa 1/16 hylättiin Pietarissa "Zenith" - 4: 0, 1/8 samalla tilillä lyöty, "Uralmash". Solomatin oli jo pelaaja perusrakenteen. Edelleen, jossa pisteet 1: 0 ei läpäissyt Kamyshinsky "tekstiilit" ja Moskova "Dynamo". Finaalissa "veturit" on saanut vahvin joukkue noina vuosina - "Spartacus."

Solomatin Andrey Yurevich ottelussa tuli avauskokoonpanoon. Ensimmäinen puoli osoittautui tapahtumarikas - joukkueet vaihtoivat kaksi palloa. Mutta toisella puoliskolla taistelu oli itsepäinen. Päätin kohtalo pokaalin tavoite Yuri Drozdov viisi minuuttia ennen loppua normaali aika. 3: 2 hyväksi "veturi".

kupit joukkue

Vuonna Cup Venäjän yhdessä "veturi" 3 kertaa hänestä tuli voittaja Andrei Solomatin. Jalkapalloilija on voittanut pokaalin vuonna 1997, jolloin se oli lopullisessa voittamaan Moskova "Dynamo" - 2: 0.

Vuonna 2000 lopullisessa vastaan CSKA Solomatin vaihdettiin puoliajalla kanssa pisteet 1: 1. Onnistui saamaan voittoon vasta jatkoajan jälkeen ratkaiseva tavoite teki Ilja Tsymbalar vuonna 113. minuutti.

Vuonna 2001 lopullisessa seuraamuksia hakattiin Mahatškala "Anji" kuitenkin Andrew kauden finaalissa ei osallistunut.

Vuonna mestaruuden "veturi" ei voittaa toinen "pronssi" ja kolme hopeamitalia.

Solomatin eurooppalaisessa kilpailussa

Eurooppalaisessa kilpailussa Solomatin, debytoi varten "veturi" ensimmäisellä kierroksella UEFA Cupissa. Kilpailijat "rautatie" meni valtava Munich "Bavaria". Tästä huolimatta nuorten Semin joukkueen ensimmäisessä ottelussa ei hangata pois, ja voitti vieras - 1: 0. Totta, saksalaiset kostaa oli tuhoisia Cherkizovo "veturi" oli hieman 0: 5.

Seuraavat vuonna, "rautatie" olivat kerralla 1/16 UEFA Cupissa. Tällä kierroksella, Kroatian "Varteks" (0, 1 2 1) on kulunut, ei ilman vaikeuksia. 1/8 kahden menetykset Portugalin "Benfica" (0: 1, 2: 3).

Paljon tehokkaampi oli kauden 1997/98. Ensimmäinen varmasti kulunut Valko "Belshyna" (2: 1, 3: 0), sitten turkki "Kocaelispor" (2: 1, 0: 0). Vuonna neljäsosa finaaliin kilpailijat saivat kreikkalaisen AEK. Ensimmäinen osuus Ateenassa päättyi tasapeliin, toisen ottelun Moskovassa myös päättyi tasapeliin, mutta 1: 1, mikä sopi kreikkalaiset. Kylpylät "veturi" Igor Chugaynov, tehdä maali viimeisellä minuutilla ottelun.

Satu päättyi välierissä. "Veturi" on hieman parempi Saksan "Stuttgart" - 1: 2, mutta toisella osuudella Moskovassa fanien päät eivätkä ole nähneet.

Seuraavana vuonna, "Lokomotiv" saavutti jälleen välieriin UEFA Cupissa. Tällä hetkellä ensimmäinen ottelu vastaan Roman "Lazio" Moskovassa päättyi tasapeliin 1: 1, ja toinen ottelu päättyi nollille ottelun. Tämä kohdistus on järjestetty italialaiset.

Vuonna 2000 debyytti "veturi" Mestarien liigan, osallistui siihen ja Andrei Solomatin. Elämäkerta urheilija ison eurooppalaisen jalkapallon alkoi Turkin pelin vastaan "Besiktas" 3rd karsintaan turnauksen. Onnistunut debyytti ei nimeä, Semin joukkue hävisi 0: 3. Samanmuotoisille ja paluu ottelun, voitti jälleen - 1: 3.

Yli 6 vuodenaikaa "veturi" Solomatin vietti kentällä 143 otteluissa Check 7 goals.

Menossa CSKA

Vuodesta 2002 Solomatin meni TsSKA Moskova. Hän tuli joukkue säännöllisesti täällä. Hänen ensimmäinen kausi uuden joukkue sijoittui mestaruuden, jaettu ensimmäinen paikka entiselle seuralle - "veturi". 30 peleissä joukkue sijoitettiin 66 pistettä. CSKA sijoitettiin 21 voittoa, 2 enemmän kuin "rautatie", mutta sääntöjen mukaan kauden päätti kohtalo palkinto "kultainen" ottelu.

Häntä pidettiin 21. marraskuuta klo stadionin "Dynamo" läsnäollessa 34000 faneja. Solomatin julkaistiin avauskokoonpanoon vastaan joukkue, joka viime aikoina on ollut kotona häntä.

"Veturit" epäonnistui aikaisin tavoite vuonna 6. minuutti pisteet avattiin Dmitry Loskov. Tavoite, että tulos oli ainoa. "Veturi" ensimmäistä kertaa tuli mestari Venäjän ja Solomatin saivat jälleen hopeaa.

Ura CSKA Andrew valmistui vuonna 2003, pelissä kaikki 64 pelejä ja teki 4 maalia.

Maajoukkueen MM-kisoissa

Alussa kahdestuhannes n Solomatin urallaan - menestynein aika, silloin hänet kutsuttiin pelata maajoukkueessa. Andrew debytoi joukkueessa 18 marraskuu 1998 ystävyysottelun vastaan brasilialaisten. Peli ei ole toiminut alusta alkaen, jonka 20. minuutin pallo taikureita johti 2: 0 ja 32 minuuttia Solomatin tilalle kentälle Kornauhovu. Se peli päättyi yksi suurimmista joukkue tappiot - 1: 5.

Solomatin sitten kutsumaan ystävyysotteluita vuonna 2000, ja vuonna 2002 osui tarjouksen World Cup Japanissa ja Etelä-Koreassa. Aattona turnauksen hän pelasi ystävällinen turnaus Cup LG. Semifinaali ottelussa Valko tasoittuu rangaistuspotkun, teki hänen ensimmäinen tavoite maajoukkueessa.

Solomatin oli maailman mestarijoukkuetta säännöllisesti. Kuitenkin joukkue toimi huonosti. Pelaajan ensimmäinen osuus Tunisia - 2: 0, kärsi kaksi leesiot - 0: 1 Japanista ja 2: 3 Belgia. Solomatin pelataan kaikki ottelut ilman vaihtoja, jotka saavat kaksi keltaista korttia.

tänään

Lähdettyään CSKA Solomatin meni Krasnodar "Kuban", mutta ne vietti yhteensä 8 ottelut. Sieltä Etelä-Korean "Seongnam Ilhva Chhonma" (ja ilmestyi kentälle vain 2 kertaa).

Hän pelasi Ukrainan "Obolon" Samara "Wings of neuvostoliittolaisten", Nizhny Novgorod "Spartacus", Makhachkala "Anji" ja Moskovan "Torpedo". Mutta ei voisi olla kiinteä tuhlaamatta edes 20 tulitikut per joukkue. Joukkue Solomatin enää kutsuta. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2007 vuoden iässä 32.

Tänään Andrei Solomatin - valmentaja. Kentällä hän tekee vasta ensiaskeleita. Hän toimii apuvalmentaja nuorten joukkue seuran toisen divisioonan. Uudessa seurassaan FC "Chertanovo".

tähtijoukkueesi taivaalta ei riitä. Viime kaudella vyöhykkeellä "keskus" FC "Chertanovo" kesti vain sijalla 11, teki 8 voittoa 26 otteluissa. Solomatin päätehtävänä tässä vaiheessa - tuoda lahjakkaita nuoria.