Uutiset ja yhteiskuntaJulkkikset

Kudryavtseva Yana Alekseevna: elämäkerta ja tallenteet

Kudryavtseva Yana Alekseevna parhain nuori mestari maailmassa kilpailuissa voimistelu. Tyttö syntyi urheilu ympäristössä, koska hänen isänsä - kuuluisa uimari, voitti mestaruuden olympialaiset 1992. Perhe asui Moskovassa.

ura lentoon

Melko aikaisin aloin merkittävää edistystä Kudryavtseva Yana Alekseevna. Elämäkerta se liittyy vakava urheilua, vuodesta 2008, jolloin voittaja juniori turnauksissa saatiin. Jos tällainen tapahtuma pidettiin alueella Dmitrov vuonna 2009, hän kilpaili Samara vuonna 2011, sekä vuonna Kazan (2012).

Kausi, kun he alkoivat esiintymässä kilpailuissa tuli ensimmäinen vuonna 2011. Se oli silloin, jotka arvostavat kykyjä, joka osoitti Kudryavtseva Yana Alekseevna. Se järjesti kansainvälisen kilpailun junioreille. Samaan aikaan kilpailu kesti Grand Prix.

Yana Alekseevna Kudryavtseva takoa johtava riveissä maajoukkueen. Erinomaista työtä ovat tehneet hänet seurojen ja vanne. Junior Cup voitettiin. Pesaro saavuttanut maailmanlaajuisen johtoaseman Kudryavtseva Yana Alekseevna. Hänen uransa kehittynyt nopeasti.

2012 toi voiton eurooppalaisessa kilpailussa junioreille. Tuomarit sydän lahjottu täydellisesti toteutettu hänen esityksiä palloa. Kudryavtseva Yana Alekseevna saanut "kulta" seurauksena monipuolinen joukkue.

nopea kehitys

Sen jälkeen saavuttaa se vain kertoo. Kilpailuun aikuisten keskuudessa menee Kudryavtseva Yana Alekseevna. Urheilu-ura kategoriassa eläkeläiset alkaa turnauksen vuonna 2013, kansainvälisellä tasolla, mitä tapahtuu Venäjän pääkaupungissa. Myöhempi kiertue pidettiin alueella Holon. Voitti all-around kanssa kiiltää sekä kilpailu seurojen, uuttaa "pronssi", kiitos työn palloa, hän sulavasti selviytymään vanne.

Kudryavtseva Yana Alekseevna sitten tulee mukana MM järjestetään alueella Sofian. Hän antoi hänelle ensimmäinen paikka monipuolinen tapahtumia. Huolimatta siitä, että se oli hänen alkuperäisen kauden tyttö ensimmäinen ylitti kilpailijat tässä vaiheessa lentoonlähdön uransa. Loisto valloitti johtajuutta vanne, hyvin hän selviytyi kuntoilulaitteet, on saanut "pronssi" suorittamiseksi nauhan.

Kun MM pidettiin alueella Minsk, se sai heti toisen voiton all-around, "kulta" työstään palloa, ja toinen - nauhalla ja klubeja.

tietuesarjan

Seuraavassa vaiheessa uransa, hyväksyttiin Wienissä, kun hän voitti "kulta" Yana Alekseevna Kudryavtseva. Kuvissa mitä siro tyttö, mutta kuinka paljon se pitkäjänteisyyttä ja kovaa! Täyttää suorituskykyä palloa, se sai 19 pistettä päivitetty arviointijärjestelmä, joka tuolloin oli ennätyksellinen. Ilmiömäinen nuori tyttö oli, kun voitti tilan mestari Eurooppaa. Vain 15-vuotias ja jo tällaisia tuloksia!

Ensimmäisessä finaalissa maailman cup Pietarissa vuonna 2013 kolmannella asema all-around on vastaanotettu, ensimmäinen työpaikka palloa, toinen - ja muskotti ja suorituskykyä nauha.

Voitto, kaikesta huolimatta

Tämän vuoden elokuussa toi debyyttinsä Kiovassa puitteissa maailmanmestaruuden. Oli joitakin teknisiä häiriöitä. Pari kertaa musiikki oli sammutettu, jolloin suorituskyky oli aloittaa alusta. Kuitenkin kaikesta huolimatta, hän oli voittaja ja johtui 18,5.

Myös MM tuotettiin kanssa klubeja, toiseen asentoon - vanne, sekä suorituskyvyn palloa. Kun oli lopullinen kierroksen, joka toteutettiin Yksittäisen moodin, tyttö voitti. Tämä saavutus nostaa sen asemaa useimmat nuoret voimistelijat, voitti täydellinen johtava asema maailmassa 15 vuoteen.

Valloitus idän

Sitten tapahtumien elämänsä piirtyy Japanissa, jossa hän oli jäsenenä seuran Aeon Cupin mestaruuden. Hän on esiintynyt ryhmänä, kilpailevia puolesta yhdistyksen "Gazprom". Hän ja hänen kollegansa maajoukkueessa tuli johtajat joukkuekilpailussa, ennen Valko-Venäjän ja Ukrainan. Kun on yksilöllinen all-around, Kudryavtseva voitti "kulta".

Seuraava 2014 jälleen palauttaa tytön Moskovaan osallistua yhteen Grand Prix turnauksen. Hän tuo kolmas paikka all-around, ja toinen - työskennellä Mace ja vanne. Voimistelija voisi saavuttaa hyviä tuloksia, jos varautunut entistä paremmin, mutta se on edelleen kolmen parhaan.

Paljon parempi asiat olivat Thiers, jossa hän tuotettu mestaruuden kaikkien luokkien paitsi kanssa muskotti. Siellä hän voitti toiseksi. Neljä kultamitalia saatiin Stuttgartissa. Kerran Holon Grand Prix, hän voitti kaksi ensimmäistä paikkaa, yhden sekunnin ja "pronssi". Seurannassa vierailun Pesaro onnistui voittamaan kaikissa luokissa.

muuttumaton mestari

Huhtikuu 2014 tuli ensimmäisen kauden mestaruuden Venäjän Penza. Yksittäisten all-around täydellisesti alistettiin sitä. Kerran Corbeil-Essonnes ja Tashkentissa, se sijoittuu toiseksi takana vain hänen maanmiehensä Mamun Margarite. Kun tapahtuu seuraavasti alueella Sofian ja Minskin tyttö onnistui voittaa voittoon.

Jubilee kolmekymmentä Euroopan cupin voiton toi rooliin ehdoton johtaja. Kazanissa ja loppuvaiheessa kansainvälisen Cup tuli ajan saada neljä kultamitalia ja yhden hopean.

2014 World Cup, joukkueen all-around alkoi Israelissa, jossa osallistujia Venäjältä tuli voittajia. Kudryavtsev ehdottomasti päteviä kaikki loppuottelut. Luokat muskotti, vanne, pallo toi ensimmäisen paikka, mutta nauha - toinen. Se oli myös erittäin onnistunut ajan, kun hän jälleen voitti aseman ehdoton mestari yksittäisten all-around.

Lopussa kilpailun Yana sai erikoispalkinnon tarjottu yhtiölle Longines eleganssia. Belle oli mahdollisuus tulla voittanut palkinnon "Silver Doe."