Urheilu ja FitnessKamppailulajit

Beloglazov Sergey: elämäkerta ja valokuva

Beloglazov Sergey - tunnetun Neuvostoliiton urheilija. Kaksinkertainen olympiavoittaja vapaapainissa. Useita voittaja maailmanmestaruutta, Euroopassa ja Neuvostoliitossa. Arvonimen "Honoured Master of Sports."

Elämäkerta urheilija

Beloglazov Sergei syntyi Kaliningradissa vuonna 1956. Vanhempani olivat tavallisia työntekijöitä - Aleksey Yakovlevich Starokulov ja Antonina Alekseevna Beloglazova. Kerran hieno laji, Sergei otti enemmän euphonious nimi äiti.

Taistelu alkoi kaksoisveli Anatoli. Klo 14-vuotiaita. Sitten he molemmat painavat alle 30 kiloa. Heidän ensimmäinen valmentaja oli Granit Ivanovich Toropin. Pystyivät kumpikin ja lahjakkaita taistelijoita. Ainoa ongelma oli, että Sergei ja Anatoly olivat samassa painoluokassa. Toropin päätti lakkauttaa ne. Sergei oli tarkoitus palauttaa ja siirtyä luokkaan, jotka painaa yli 52 kiloa. Anatoly jäi kevyempi luokkaan.

Anatoly veli

Sergei Anatoly veli oli myös jonkin verran menestystä painissa. Hän tuli kolminkertainen maailmanmestari. Tällä hetkellä hän on mentori nuorten joukkue Venäjän tässä urheilussa. Se toimii CSKA seuran.

Hän aloitti uransa klubilla asevoimien Kaliningradissa ja sitten pelasi Kiovan "Dynamo".

Vuonna 1980 Moskovan olympiakisojen hän voitti. Vuonna painoluokan jopa 52 kiloa loppuottelussa hän tapasi Puolan urheilija Vladislav Stetsik. Voitin selkeä etu.

Pitching Kiovassa Transfer

Vuonna 1977 Beloglazov Sergei muutti Kaliningradista Kiova. Pian hän alkoi puolestapuhuja paikallisen urheiluseuran "Dynamo".

Aattona korkeakoulutuksen hän sai Krasnodarin pedagogisen instituutin ja myöhemmin valmistui Higher Command School Saratovin, joka kantoi nimeä Feliksa Dzerzhinskogo. Hän sai otsikko sisäasiainministeriön upseeri.

Ensimmäinen kansainvälinen menestys

Beloglazov Sergey kun sarjan voittoja All-Union kilpailuja tuli osa Neuvostoliiton maajoukkueen. Ensimmäinen suuri kansainvälinen kilpailu oli hänelle EM pääkaupungissa Romania - Bucharest, joka pidettiin huhtikuussa 1979 mennessä.

Beloglazov Sergei, taistelija, puhui luokassa jopa 57 kiloa. Lopullisessa hän tapasi Romanian urheilija Aurel Neagu. Voitto oli Neuvostoliiton urheilijoille. EM Neuvostoliiton joukkue voitti koko sijoitukset. Neuvostoliiton urheilijat voitti 8 10 kultamitalia. Kerran oli toinen. Palkinnottomia olivat vain kategoriassa jopa 62 kiloa.

Samana vuonna Beloglazov Sergei, jonka elämäkerta on tiiviisti urheilua, ensimmäistä kertaa mukana maailmanmestaruuden. Kilpailut järjestettiin pääkaupungissa California, San Diego.

Luokkaan jopa 57 kiloa, hävisi Japanin urheilija Beloglazov Hidzaki Tomiyama. Neuvostoliiton maajoukkueen MM-kisoissa yleisessä mitali sijoitukset (sekä freestyle ja kreikkalais-roomalainen paini) voittivat ensimmäisen sijan. Varat Neuvostoliiton urheilijat olivat 9 kultaa, 5 hopeaa ja kaksi pronssia palkintoja. Vain neljässä painoluokkaan, yksikään paikallinen urheilijat eivät nousta lavalle.

olympiakultaa

Klo olympialaiset Moskovassa kategoriassa jopa 57 kiloa toiminut Sergey Beloglazov. Paini oli yksi rikkaimmista tieteenalojen kolikon. Paikalla on yhteensä 10 sarjaa.

Beloglazov veljekset olivat voittamaton. Anatoly voitti luokkansa finaalissa kukistamalla Pole Vladislava Stetsika Sergei viimeisessä ottelussa oli enemmän edustaja demokraattisen kansantasavallan Ho Lee Pena.

Yleensä offset Neuvostoliiton painijat sai seitsemän kymmenestä mitalit. Vain kategoriassa jopa 48 kiloa Sergei Kornilaev oli kolmas ja ottivat kullan italialaisen Claudio Pollio. Ja urheilijoiden keskuudessa punnitus 74 ja 82 kiloa menestyneet bulgarialaiset - Valentin Raichev ja Ismail Abilov.

toinen kulta

Yhdysvaltojen jälkeen boikotoi olympialaisia Moskovassa jälkeen 1984 kisoissa Los Angeles pidettiin ilman Neuvostoliiton urheilijoita. Pääsihteeri Chernenko totesi, että hän katsoo, ettei ole lähettää urheilijoita olympialaisissa kuten Yhdysvaltojen rikkoo perusperiaatteita olympialaisten peruskirjan ja kääntyy Neuvostoliiton massiivinen Neuvostoliiton vastaisen propagandan. Siksi on XXIII olympialaisissa Neuvostoliiton taistelijoiden ja ei ollut ensimmäinen paikka joukkuekilpailussa meni amerikkalaisia.

Seuraavan kerran olympialaisissa Beloglazov Sergei jonka kuva oli kaikissa urheilu sanomalehdet, meni vuonna 1988. Pelit pidettiin Korean Soulissa. Hänen veljensä Anatoli ei ole enää johtava hänen painoluokassa. Tilalle Vladimir Toguzov, joka voitti pronssia.

Sergei luottavaisesti ei saada lopullisessa kaksintaistelussa taistelivat Iranin Askari Mohammadianom. Vakuuttava voitto ja toinen olympiakultaa hyödykkeen.

saavutukset

Uransa aikana hän voitti monia voittoja Beloglazov Sergei. Palkintoja hän voitti tärkein kilpailuissa maailmassa. Lisäksi kaksi olympiakultaa, 6 kertaa voittanut maailmanmestaruutta - Yhdysvalloissa San Diego, Makedonian Skopjessa, Edmonton, Kanada, Kiev, Budapestin ja uudelleen kahdesti Ranskan Clermont-Ferrandin.

4 kertaa voitti maailmancupin vapaapainissa kategoriassa jopa 57 kiloa. 5 kertaa voitti EM - Unkarilainen Bukarest, Bulgarian Varnan ja Veliko Tarnovon, Jönköping Ruotsi, Englanti Manchester.

Vuonna 1984 hän voitti useita kansainvälisiä kilpailua valtioiden välille sosialistisen leirin, joka pidettiin samanaikaisesti olympialaisissa Los Angeles.

valmennus ura

Viimeistelty hieno laji, Beloglazov liittyi valmentaja urheilu yhteiskunnassa "Dynamo". Seuraavat yhdessä mestari urheilu Dmitri Mindiashvili ja kaksinkertainen olympiavoittaja Ivan Yarygin valmensi Neuvostoliiton maajoukkueen vapaapainissa.

Maajoukkueen hän työskenteli vain kaksi vuotta, ja sen aikana rakenneuudistuksen poistunut maasta. Vuoteen 1994 hän toimi Senior valmentajana Yhdysvaltain olympiajoukkueeseen, sitten 4 vuotta valmistautuu osallistumaan suurten kansainvälisten kilpailujen painijat Japanista. Hän palasi Venäjälle vuonna 1998.

Homeland Beloglazov sai välittömästi paikkansa maajoukkueessa. Hän tuli päävalmentajana miesten joukkue. Tiimin kanssa vuonna 2000 meni olympialaisissa Sydneyssä, Australiassa. Kilpailuun pelattu on vain 8 sarjaa mitaleja. Venäjän johtama Beloglazova ensimmäistä sijaa joukkuekilpailussa, voitti neljä kultaa ja yhden hopean. Voitti Murad Umahanov Adam sivustot Sagid Murtazaliyev ja David Musulbes. Kilpailemme olivat painijoita Yhdysvalloista, Iranista, Azerbaidžan ja Kanadassa, jotka ovat yksi kultamitali.

Vuonna 2003 Beloglazov palasi valmistella Yhdysvaltain taistelijoita. Toinen paluu Venäjälle tehtiin vuonna 2006. Tällä kertaa hän oli uskottu valmisteluun naisten maajoukkueen vapaapainissa. Vuonna 2009 hänet nimitettiin päävalmentajana Singapore.

Hän toimii tällä hetkellä Venäjällä. Valmennusjohto ja Moskovan alueen seuran freestyle paini CSKA urheilu yhteiskunnassa.

Sergey Beloglazov naimisissa. Hänellä on neljä lasta, joista kaksi hänen ensimmäisestä avioliitosta.