Urheilu ja FitnessVesiurheilu

Venäjän uimari Sergei Fesikov. Elämäkerta ja urheilun saavutuksia.

Monia tunnettuja Venäjän urheilijat Puolustamme kunniaa maamme eri turnauksissa ja kilpailuissa kansainvälisellä tasolla. Galaksissa paras osa nuoren uimari Sergey Fesikov. Hänestä, hänen Urheilusaavutusten käsitellään tässä artikkelissa.

Lapsuus tulevaisuuden mestari

Venäjän uimari Sergei Fesikov syntynyt Leningradissa. Syntynyt 21.1.1989 tulevaisuuden mestari perheen urheilijoiden. Isä (valmentaja lentopallo Basil Fesikov) ja äiti syntymän jälkeen hänen poikansa päätti heti, että heti kun poika kasvaa, ne antavat hänelle urheilua. Vaikka ei heti tunnistaa, mitä se on. Niistä vaihtoehdoista tarkastelujaksolla oli jalkapallo, lentopallo, uinti. Tämän seurauksena kun Sergei oli 6-vuotias, hänet tuotiin altaaseen. Vanhemmat tehnyt oikean päätöksen. Sergei Fesikov, uinti josta on tullut tärkein miehityksen elämässä on saavuttanut tässä urheilussa vakava menestys.

Ensimmäinen onnistumisia uimarin

Peruskoulutus kilpailuja ja koulutusta Sergei Fesikov pidettiin Jaroslavlin ja Obninsk. Samanaikaisesti hän opiskeli Jaroslavlin osavaltion yliopisto. PG Demidov, joka valmistui vuonna 2010 pääaineenaan "sosiaalityöntekijä".

Hänen ensimmäinen vakava urheilu menestys oli voittaa EM 2007 juniorien joukossa kaupungin Antwerpenin (Belgia). Sergey Fesikov sitten voitti 3 mitalia: kaksi kultamitalia - uima 4x200 metriä ja pyatidesyatimetrovku vapaauinti, sekä hopeaa että sadan metrin matkan ryömiä.

Urheilu saavutuksia kuuluisan venäläisen uimari

Lahjakkaita urheilijoita kutsuttu maajoukkueen Venäjän uinti. Debyytti suorituskyky uimari Venäjän joukkue tapahtui Open UINNIN vuonna g.Parizhe. Russian uimarit - A. ruumiillinen E. Lagunov, S. Fesikov, A. Grechin voitti rele uida 4-100 m vapaauinti.

Paras uimari venäläisten keskuudessa Fesikov alkoi Debrecen (Unkari) Euroopan UINNIN 25-metrinen uima-allas, voitti pronssia 100 metrin monimutkainen.

Myöhemmin, mestaruuden, kiitos voittoja 50m ryömiä ja 50m selkäuinti, S. Fesikov sai nimen kahdesti mestari Venäjä.

Tuloksetta oli suorituskykyä Venäjän uimareita, heidän joukossaan Sergei Fesikov, EM vuonna 2008 Hollannin Eindhoven. Venäjän rele joukkue oli esteellinen, koska varaslähtö on yksi sen jäsenistä. Epäonnistui Sergey voitti palkinnon alkuerissä 100 metrin ryömiä ja 50 metriä.

Lohdutus oli paras tulos Venäjän kvartetti: S. Donets, herra Falco, S. Fesikov, N. Skvortsov, että alkuerät releen 4x100 - 3 min 36,96 s ja viimeisessä vaiheessa kilpailun meidän uimarit rikkoi turnauksen ennätys asetettu. 5 vuotta sitten, myös venäläiset - 3 min. 34,25 sekuntia.

Fesikov maajoukkueessa maan osallistui 2008 olympialaisissa Pekingissä.

Onnistunut oli uimari EM vuonna 2009 uimassa "lyhyt" vettä, missä hän voitti "kulta" yhdistetty rele uida kokoonpanon Venäjän maajoukkueen ja perustettu yhteistyössä muiden tiimin jäsenten uusi maailmanennätys.

Jossain vaiheessa kisoissa Berliinissä, Sergei Fesikov, uinti on 100m monimutkainen oli loistava, jälleen rikkoi edellisen maailmanennätyksen.

"Hedelmällinen" kannalta mitalit Sergei alkoi vuonna 2014. "Gold", hän otti maljan Venäjän kaupungissa Ruse.

Erinomaiset tulokset osoittivat uimarin World Cup "lyhyt" vettä. Viidennessä vaiheessa Peking, Kiina, hän voitti ensimmäisen sijan monimutkainen etäisyydellä 100 metriä.

Kuudes vaihe Japanin Tokiossa toi hänelle kaksi hopeamitalia. Kulta- tuli seitsemäs vaiheessa Cup Singaporessa. Uimari sai huippukuvaa sata metriä uida ryömiä monimutkainen ja sekauinti rele.

Loputon sarja kilpailuja ja turnauksia elämässä Venäjän urheilija oli riemukas tapahtuma henkilökohtaisesti. 16/08/2013 urheilija vuonna avioitui hopeamitalisti olympialaisten vuonna 2012, Anastasia Zueva. Vuonna 2014 Anastasiya Fesikova ja Sergei Fesikov tuli onnellinen vanhemmille. Heillä oli poika.

Hallituksen palkintoja urheilija

Vakavissa urheilullinen saavutuksia ja panosta Venäjän urheilu- ja liikuntakulttuurin uimari Sergei Fesikov hän sai mitalin "Palvelua varten isänmaan" toisen asteen. Hän on myös mestari urheilu Venäjän federaation.