Urheilu ja FitnessOutdoor Sports

Venäläinen ampumahiihtäjä Olga Viluhina: elämäkerta, saavutukset, valokuvia

Tämä vielä hyvin nuori, mutta jo etevä urheilija hänen ensimmäiset mielekkäät voitto kansainvälisessä kilpailussa voitti 2006 MM-kisoissa. Hän osallistui juniori kilpailuissa, kun hän oli vain 14-vuotias. Olga Viluhina voitti niin ei vain sprintti, mutta ansaitsi kaksi mitalia: in rele - silver pyrkiessään - pronssi.

ansioluettelo

Olga syntyi 1988 Bashkortostan (Mezhyhirya), 22. maaliskuuta. Hänen vanhempansa: isä - GV Viluhina, kerralla toiminut insinööri, äiti - OV Viluhina, operaattori paikallisen kattilan talossa.

Aluksi Olga Viluhina työskenteli Urheilukoulu hiihto. Hänen vanhempansa toivat sinne. Kuitenkin tällaisessa tyttö ei kaikki meni, ja häntä pyydettiin ampumahiihto. Tämä oli merkittävä tapahtuma alussa Oli uran.

Yläasteella, hän oli hyvä oppilas, lukea paljon lapsuudesta. Hänellä on suosikki kirjailija Paolo Koelo romaanin "yksitoista minuuttia".

Olga Viluhina: valokuva, ensimmäinen voitto

Olga pysyvä valmentaja - Valery Ivanov, nyt - common law aviomies.

Kuten edellä mainittiin, ensimmäinen merkittävä voitto urheilijoille oli World Junior ampumahiihdon MM-2006, järjestettiin Yhdysvalloissa (Presque Isle). Siellä hän ei vain henkilökohtaisessa kilpailussa oli kun hän otti 26. paikka. Näissä kilpailuissa, hän taisteli korkean kansainvälisen tason urheilijoille. On huomattava, että tuolloin Viluhina ampumahiihdon vain 2 vuotta.

Seuraavat vakavia kilpailijoita hänen oli Martello, jossa hän oli myös Ampumahiihdon maailmanmestaruuskilpailut. Mutta täällä hän ei kyennyt toistamaan aiemmat tuloksen ja voitti hopeaa (toiseksi) releen kilpailussa.

Menestynein on urheilu-uransa lahjakkaita urheilijoita on EM, pidetään kaupungin Ufa (2009). Sitten Olga Viluhina tuli neljä kertaa Euroopan mestari nuorten urheilijoiden. Nämä juniori kilpailuissa hän pystyi kiipeämään palkintopallille kaikki 4 vaiheissa kilpailun sijoittuen 1. sija.

Loistava onnistumiset eivät ole jääneet huomaamatta edustajat maan maajoukkueeseen. Hänet kutsuttiin osallistumaan kilpailuihin Hanti-Mansijskissa (vaihe Cup). Siten oli luettelossa kuuden parhaan urheilijoita ja meni joukkue Venäjän joukkue.

edistystä

Venäjän joukkue ensimmäistä kertaa hän meni Oberhov maksuista koulutukseen, jossa hän yllättäen sairastui. Tältä osin ei ole osallistunut missään Cup kilpailussa, ja jopa ohittaa joitain vaiheita IBU Cupissa. Kaudella 2010/2011 Olga jälleen osallistui aivan ensimmäinen vaihe World Cup, ja sitten hänen terveytensä epäonnistui jälleen.

Sairauden jälkeen Viluhina kahdesti voittanut johtava asema sprintti, järjestetään Italiassa ja Ruotsissa. Mutta IBU Cupin Olga Viluhina vaille palkintoa koska oli naurettava valvonnan, huolimattomuutta. Hän unohti käyttää hänen numeronsa, ja juostessa hänen jälkeensä, urheilija alkoi vetokoukku ja viivästyi 40 sekuntia. Täsmälleen tällä kertaa, ja erottamalla sen kisan voittaja.

Kausi 2011-2012. Hän toi urheilija menestystä. Hochfilzen, hän voitti joukkueen seka rele ja otti pronssia kilpailussa Ruhpolding.

Vuonna 2013 MM-kisoissa ampumahiihdon Olga Viluhina nousi 2. sija.

Olympialaiset "Sotshi-2014"

Sochi Olympialaiset - ensimmäiset olympiakisat varten 25-vuotiaan urheilija. Tältä osin kukaan ei oikeastaan ole odotuksia. Se kuitenkin yllätti monet, kun 7,5 kilometrin kilpailussa voitti olympiahopeaa.

Hän tunsi melko varma ja yrittivät hänen paras ei ole tuottaa otsikoitu Slovakian olympiavoittaja Anastasia Kuzmina. Viluhina, ampua hyvin, menettää vain Kuzmina nopeutta.

Kykenevät Olga Viluhina lopulta toistuvasti esille palkintokorokkeelle jälkeen rele joukkue voittaa lähdön (sekä naisten ja sekoitettu). Oikealla on säännöllinen ylhäällä 10 parasta Venäjän urheilijat. Kuitenkin ennen yksittäiset korkeimmalle se ei ole vielä saavutettu. Se on vielä edessä.