Furkad Marten: elämäkerta Ranskan hiihtäjä

Furkad Marten - yksi parhaista Ranskan ampumahiihtäjiä. Olympiavoittaja vuonna 2014. Martin - pikkuveli yhtä lahjakas hiihtäjä Simona Furkada.

varhainen ura

Aluksi vanhempani lähetti kaksi veljestä on jääkiekko, mutta kohta, koska se oli kaukana kotoa, ne eivät aina pysty ottamaan lapsensa sinne. Siksi Simon ja Martin siirretään osassa murtomaahiihto. Ajan veljet väsynyt juuri käynnissä ympäri ja he "heitti takana kivääri."

Marten Furkad (katso kuva. Alla) on hyvin tullut urheilua. Lähtien sen toiminta on samaan päähän uran Rafael Poiret - legendaarinen hiihtäjä, joka on päättänyt jättää sukset ja ottaa valmennusta työtä. Useissa haastatteluissa Martin sanoi, että Poiret on idolinsa.

Vuoden kahden ensimmäisen vuoden Fourcade mitään erikoista. Hän aina onnistui päästä pistettä vyöhykkeeseen, mutta voittoa ja mitalit ollut. Ei ihme, että he sanovat, että ampumahiihto pidetään "aikuisten" urheilua. Saavutukset Norja Bjoerndalen viime olympialaisissa ainoa vahvistavat tämän.

kausi 2009-2010

Furkad Marten tuli tunnetuksi vuonna 2010, kun hän voitti hopeaa massa alku olympialaisissa. Sen jälkeen hän voitti kolme kertaa kilpailuissa maailmancupissa. Kerran Kontiolahdella ja kahdesti Oslossa. Tämä saa hänet ottamaan koko sijoitukset viidenneksi. Hänen veljensä oli seitsemäs.

kausi 2010-2011

Sillä Fourcade oli onnistunut kauden. Hän aloitti kolme lyöntiä top 5 Östersund. Sitten hän otti 2. sija Ruhpolding kaikissa kolmessa kilpailuissa. Massa alku voitto Fort Kentissä ja Antholzin saa hänet tulemaan selkeä suosikki World Cup.

Koska korkea nopeus ja tarkkuus Martin French maajoukkue voitti sekoitettu rele 3rd. Samana Fourcade sai hopeamitalin sprintin ja kultaa harjoittamisesta (vaikka kolme seuraamukset). Tulosten mukaan kauden hiihtäjä oli kolmantena paikka koko sijoitukset MM.

kausi 2011-2012

Ennen kauden, Furkad Marten on asetettava selkeä tavoite - ottaa 1 tai 2. sija opiskelijan tietuetaulukossa. Tämä tehtävä hän alkoi välittömästi panna ensimmäisessä vaiheessa, voittaa pursuit race ja henkilökohtaisessa kilpailussa. Jo ennen kauden päätteeksi oli selvää, että urheilija tekee 1. sijalle maailmancupin kokonaiskilpailun. Lisäksi Martin sai pienen crystal maailmaa harjoittamisesta ja sprintti.

kausi 2012-2013

Se avattiin Ruotsin voittoon ranskalainen Östersund (henkilökohtaisessa kilpailussa). Sprintti, kaikki ei ollut niin hyvin - vain 10 th paikka. Mutta sitten Fourcade pystyi voittamaan harjoittamisesta. Seuraavat vaiheet eivät olleet kovin onnistuneita: ranskalainen ei miehittää ensimmäinen paikka. Syynä tähän on vastaanottanut sitä Oberhof olkapäävamman.

Puute Svendsen edeltävässä olympia viikon Sotshissa sallittu Martin voittaa kaksi kilpailua kahden hallussa. Yksittäisissä kilpailussa 20 kilometriä Fourcade jäi vain kerran poisti 60 sekunnin raon Leader - Binbahera. Tämän seurauksena se etu, Martin maalissa oli 7 sekuntia. Sprintti kilpailussa 10 kilometriä ranskalainen ei ole tehnyt yhden lipsahdus ja luottavaisesti voittivat ensimmäisen sijan, pelaajan hopeamitalisti Jevgeni Ustjugov 40 sekuntia.

Viimeinen vaihe World Cup, järjestetään Hanti-Mansijskissa, ranskalainen tuli voittoisa. Fourcade voitti sprintin, eikä se, että yksi neiti. Tavoiteltaessa hän ei pystynyt saavuttamaan tällaisia menestystä. Martin jäi joka käänteessä, syyllistyy 5 virheitä.

Useista takaiskuja, lopussa 2013 Fourcade vielä on ohittanut sen pääkilpailija Svendsen 421 pistettä, pelaajan ennätys numeron kauden pistettä. Myös yhdistetyn hiihtäjä voitti crystal maailmaa kaikentyyppisissä kilpa.

2014 olympialaiset

8 helmikuu Marten Furkad, kuva, joka on kiinnitetty esineeseen, osallistui sprintti kilpailussa. Valitettavasti hän kaipaamaan lezhke. Tämän seurauksena urheilija joutui tyytymään 5. sija.

10. helmikuuta hän osallistui harjoittamisesta, jossa hän ei ollut yhtä suuri. Hiihtäjä jäi vain kerran. Lisäksi tekniikka luistelun Martin Fourcade oli virheetön. Ei ole yllättävää, hän oli ensimmäinen.

13 helmikuu Martin osallistui henkilökohtaisessa kilpailussa monimutkainen Laura. Jälleen urheilija - yksi virhe ja toinen kullan. 2. sija meni sitten Saksan Erich Lesser, kolmasosa - venäläiset Jevgeni Garanichev.

Kaikki ampumahiihdon fanit odottivat kovaa taistelua välillä Svendsen ja Fourcade. Ja se tapahtui 18. helmikuuta massan alku. Kaksintaistelu oli hyvin jännittävää. Päättää voittajan, tuomarit oli tarkastella maalikameraratkaisu. Se oli 4. Swensen voitto olympialaisissa.

Rele 4 × 7,5 km accomplishes Olympic ampumahiihto. Marten Furkad, vaikka käynnissä viimeisessä vaiheessa, mutta ei voinut auttaa Ranskan joukkue. Tämän seurauksena hän ei saa lavalle.

Luonnetta ja näkymät

• Tärkein etu maaliskuuta - luotettavuus, ja tärkein haitta - egocentrism. Hän yrittää hävittää.
  • Ennen kaikkea pelkää kuolemaa rakkaitaan.
  • Juuri oikea asia hiihtäjä - puhelimeen.