Urheilu ja FitnessYleisurheilu

Svetlana Tsarukaeva: Urheilusaavutusten ja biografia

Tsarukaeva Svetlana - yksi kuuluisan venäläisen painonnostaja. Voittaja lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Osallistunut säännöllisesti ja medallist monien turnauksia ja kilpailuja. Artikkelissa kerrotaan historiasta hänen urheilumenestyksen.

alkuvuosina

Tulevaisuudessa mestari syntyi talvella 1987. Tyttö ei poikennut heidän ikäisensä, mutta hänen innostus ei ollut sama kuin kaikki muutkin. tyttö Hän kiinnostui painonnostossa. Svetlana Tsarukaeva huolissaan siitä, että vanhemmat ja ystävät eivät ymmärrä hänen oppitunteja, ja päätti, että ei tule yksi sanoa mitään. Kuten tiedätte, kaikki salaiset tulee selväksi. Vanhemmat tietää, että tyttö oli mukana vastaavat palvelut, ei estänyt sitä. Urheilija oli yllättynyt tästä käänteestä.

Muun muassa Light pidettiin yhtenä lupaavimmista urheilijoita heidän ikänsä. Jo vuonna 2002 hän voitti ensimmäisen kultamitalin, vaikka hän oli vain viisitoista. Seuraavana vuonna hän taas voitti kultaa Venäjän mestaruuden. On syytä huomata, että se oli kilpailu nuorten ja nuorten tasolla.

aikuinen ura

Vuonna 2006 Tsarukaeva Svetlana debyyttinsä vanhempi kilpailuissa. Tuolloin hän oli vasta 19-vuotias, mutta hän onnistui voittamaan hopeamitalin maailmanmestaruuden vuonna 2006. Huolimatta siitä, että kukaan ei nähnyt häntä haastaja mitalin, Venäjän on onnistunut todistamaan kaikille päinvastaista. Erittäin paljon yllätti kaikki Svetlana Tsarukaeva. Kuvat ja videot kilpailijoista näyttää kaikki intohimoja, ja iloa urheilijoita.

Vuotta myöhemmin hän jälleen voitti hopeaa MM-kisoissa. Samana vuonna hän voitti kultaa aikuisen Venäjän mestaruuden. Svetlana tuolloin vain kaksikymmentä vuotta vanha, ja hän on yksi maan lupaavin urheilijat.

Vuonna 2008 hän voitti kultamitalin Venäjän mestaruuden.

Seuraavina vuosina, urheilija voittaa useita palkintoja maailman ja EM, mutta ei voittanut yhden kultamitalin.

Erittäin tärkeää uralla nuorten painonnostaja tulee 2011.

kultaisia vuosia

Vuonna 2011 Svetlana Tsarukaeva menee MM, joka tapahtuu Ranskan pääkaupungissa. Vedonlyönnin ovat vakuuttuneita siitä, että Venäjän kilpailevat palkintokorokkeelle, mutta mahdollisuudet, että hän voittaa kultaa, ei riittänyt.

Kaikesta huolimatta, Tsarukaeva onnistui paitsi voittaa kultaa, mutta myös asettaa maailmanennätys siepata. Hän antautui painoa 117 kiloa. Lisäksi menestykseen kansainvälisessä turnauksessa hän on voittanut alkuun palkinnon Venäjän mestaruuden. Turnauksen pidettiin Penza. No, se on syytä huomata Euroopan foorumin hopeaa.

olympialaiset

Heidän ensimmäiset olympiakisat hän palasi vuonna 2008, Pekingissä. Kilpailu oli vika, koska Venäjän ei ole voinut edes lopettaa suorituksen ja välittömästi osoittautunut joukossa, jotka jätti turnauksen.

Epäonnistuminen syyttää nuorisoa ja liiallista jännitystä. Mikä se oli, hän ei anna periksi ja jatkoi valmistautumista muihin kilpailuihin.

Neljä vuotta myöhemmin Tsarukaeva helposti siirtää pätevyys ja voitti lipun olympialaisiin Lontoossa. Mennessä hän oli jo pidetään yhtenä suosikeista kesäpeleihin, sillä vuosi sitten, voitti maailmanmestaruuden ja asettaa maailmanennätys siellä.

Kaikkien tytöt odottivat kultaa, mutta se ei täyttänyt odotuksia. Sen seurauksena hän voitti hopeaa. Kotona suorituskykyä arvioidaan onnistuneeksi. Hän kuitenkin uskoo edelleen, että hän voisi ja olisi pitänyt näkyy kilpailuun paljon parempi tulos.

Svetlana Tsarukaeva: rakkauselämä

Henkilökohtainen elämä urheilijat eivät ole yhtä rikkaita kuin urheilu-ura. Tyttö selittää tämän sillä, että se on täysin keskittynyt urheiluun.

Huolimatta painonnosto, tyttö on suuri fani kirjallisuutta. Useissa haastatteluissa hän väitti, että rakastaa lukemista Balmont runoutta.

Kuten kaikki naiset, hän rakastaa kukkia ja ruoanlaittoon. Svetlana ei kerran sanoa, että rakastaa leipoa kakkuja ja hoitaa heidän läheisilleen.

Kuumin tyttö puhuu äitinsä. Urheilija kaikki haastattelut mukaan on tärkeää, tärkein henkilö hänen elämässään. Äiti - mies, joka on aina tukenut painonnostaja.

Hän ei ole naimisissa. On syytä huomata, että uransa on päättymässä, mikä tarkoittaa, että pian Svetlana, voi löytää henkilö, joka ottaa yhteyden heidän elämäänsä.

Valtion tason palkinnot

Ottaen huomioon, että hänen uransa Svetlana Tsarukaeva on voittanut useita palkintoja Venäjän federaation hallitus ei voinut olla huomaamatta.

"Merit" Palattuaan Lontoon olympialaisissa urheilija hän sai mitalin Order.

Voit myös huomata, että se on mestari urheilun painonnostossa.

Lyhyt kuvaus henkilön

Itse asiassa hämmästyttävän urheilija Svetlana Tsarukaeva. Elämäkerta tyttö on täynnä erilaisia tapahtumia, joista jotkut ovat tärkeitä voittoja ja loukkaavia tappioita.

Kaikesta huolimatta, hän jää historiaan Venäjän painonnosto yhtenä menestyksekkäimmistä urheilijoita.

Harvinainen tapaus, jossa herkkä tyttö ilmeisesti päässeet tällaista korkeuksiin. Hän urheilija yhdistää tämän menestystä taistelutahtoa varasto.

Se on yksi harvoista Venäjän urheilijat, jotka kirjattiin parhaan version World Painonnosto lehden. Tämä tapahtuma juontaa juurensa vuoteen 2011.

Svetlana Tsarukaeva on epäilemättä yksi parhaista weightlifters historiassa Neuvostoliiton jälkeinen Venäjä.