Urheilu ja FitnessYleisurheilu

Urheilija Moris Grin: elämäkerta, saavutukset ja mielenkiintoisia faktoja

Moris Grin, jonka elämäkerta on kuvattu tässä artikkelissa, entinen maailmanennätyksen haltija sadan metrin. Ja tällä hetkellä se on ensimmäinen naisten 60 metriä sisätiloissa. Uransa aikana Moris Grin virallisessa kilpailussa yhä uudelleen osoitti hämmästyttäviä tuloksia.

lapsuus

Virne Moris syntyi 23.7.1973 kaupungissa Kansas City. Hänen vanhempansa, Jackie ja Ernesta Grin, oli jo kolme lasta. Maurice tuli nuorin perheessä. Jo lapsena hän piirsi urheilu, erityisesti jalkapallo. Hän haaveili suuri urheilija. Enkä edes kuvitella, että se on todella totta. Vain hän ei kuuluisa jalkapalloilija ja tähti sprintti.

muodostus

Moris Grin valmistui kansakoulun ja sitten kirjoittautui paikallisten Kansas City College. Samalla oppia samalla edelleen kouluttaa valvovan ohjauksessa Ala Habsona, joka myöhemmin monta vuotta tuli hänen mentorina.

Miksi Maurice kiinnostunut sprintin?

Maurice veli oli urheilija ja käynnissä 100- ja 200-metrovke. Green, Jr. oli hyvin kiinni vanhempien ja aina juurtuvat hänelle kilpailuissa, joissa idolinsa voittaa kirjaa yksitellen. Maurice oli suuri halu aloittaa käy liian, kuten hänen veljensä, ja saavuttaa jopa korkeampi. Tämän seurauksena hän lisäksi jalkapalloa, liittyi osa yleisurheilu ensimmäisessä luokassa.

Ensimmäinen onnistumisia urheilussa

Ensimmäinen menestys urheilussa Grin Moris maistanut vuotiaana kahdeksan. Kun hän oli neljännellä luokalla. Hän osallistui kaupungin kilpailuihin viidesluokkalaisten. Muistoksi hänen ensimmäinen voitto urheilun Maurice sai 3 sininen nauhat 1. sija. Hän jatkoi kilpailla ja yläasteen voittaminen lyhyitä matkoja.

Kilpailu muiden valtioiden

Jalkapallo kausi on ensiluokkainen, Maurice voinut lopettaa, koska loukkaantunut lamaannuttaa. Ja toisessa täysin putosi urheilun takia erimielisyydet ja kiistat valmentaja. Tämän jälkeen kokonaan antoi itsensä yleisurheilua. Muutamaa vuotta myöhemmin, Maurice lähetettiin kilpailla Wichita.

Siellä hän voitti hundred- ja dvuhsotmetrovki välillä toisen asteen koulutuksessa. Kyseisenä vuonna hän pelasi maajoukkueessa Kansas City. Voittojensa avasi Maurice mahdollisuus matkustaa ympäri Yhdysvaltojen osavaltioissa, osallistumalla kilpailuihin urheilijoiden.

Jalkapallo ja sprintti

Tällä hetkellä Moris Grin (Maurice Greene) ja tapasi Al Habsonom. Hän auttoi uran urheilija, kertoen kaikkia vivahteita sprintin. Ja lopussa kesän Green osallistui Junior Team. Sadassa metriä Maurice ei onnistunut voittamaan kultaa, mutta hän sai sen kapulan. Ja pian jalkapallo jakso korvattiin valmentaja, ja Maurice palasi urheiluun.

Hänet vietiin kunnan joukkue, mutta samalla hän jatkoi ajaa. Jalkapallo Greene epäonninen. Huipulla kaudella hän uudelleen loukkaantunut hänen lamaannuttaa jänteitä. Tämän vuoksi jouduin kaipaamaan muutaman viikon harjoittelun.

Maurice voimakkaasti vahvistaa jalkojen ja takaisin. Ja pian sprintin taas hän voitti kilpailun. Ja viime lukuvuonna on rikki ennätys sadan metrin juoksussa, voitettuaan sitä 10,2 sekuntia. kukaan ei ole koskaan ajaa nopeammin.

Lopussa jalkapallo uraa

Kun Moris Grin ylioppilaaksi, hänelle tarjottiin sopimusta Hatchinovskoy jalkapallojoukkue, joka on lyhenne sanoista hänen college. Ennen kuluja oli vain kaksi viikkoa. Ja Maurice päätti tehdä keskusteluun, isä ja valmentaja Al Habson. He vakuuttunut Green, että Sprint oli enemmän mahdollisuuksia olla ensimmäinen, kun hän juoksee paljon parempi kuin pelaaminen. Maurice päätti pysyvästi lähteä jalkapallo uraa ja omistautua sprintti. Vihreä on irtisanonut sopimuksen. Tämä on tullut uusi kierros urheilu-ura sprintin.

urheilu-ura lentoon

Moris Grin, urheilija, jonka elämäkerta on kuvattu tässä artikkelissa, oli saanut sen virallinen sponsori, joka oli yhtiön Nike. Urheilija meni Missouri saada koulutusta samanaikaisesti kilpailuun osallistuneista. Usein sisätiloissa. Hän osallistui US Open ja World Cup Englannissa.

Barcelonassa, tapahtuma oli suurempi, ulkopuolella Amerikassa. Mutta pystyi vain 4. sijalla. Sen jälkeen, Maurice päätti omistautua täysin vain urheiluun hän voi saavuttaa suurta menestystä ja on nopein juoksija maailmassa.

"Stairway" luovuttiin Greene ei ole helppoa. Useita kilpailuja hän jopa eivät päässeet. Voimavarojaan ja kokemus olivat kyseenalaisia. Monet tekevät sen ennustetaan epäonnistumisia. Mutta Maurice ei käytetty niin vain antaa periksi ja päätti todistaa kaikki epäilijät, niin he ovat väärässä.

Ja pian tuli SM, joka voitti 2. sija sadassa metriä. Tästä on tullut "pass" Yhdysvalloissa joukkue ja mahdollisuus osallistua MM 1995 Gold hän ei ole voittanut mestaruuden, eikä voinut edes finaaliin. Se oli raskas isku tappion, jota vaivaa kertaa kunkin urheilijan. Ei kaikki selviävät. Mutta Greene itsepäisesti ei antanut periksi ja päätti itse, että 1996 tulee olemaan tähti.

Tämän seurauksena hän juoksi sadan metrin kilpailu Kalifornian yliopistossa tämän vuoden huhtikuussa. Jälleen loukkaantunut takareisien. Kolmannen kerran. Kouluttaa tämän takia hän ei voinut tavalliseen muotoon. Mutta kuinka hän voisi valmistautuu ennen olympialaisten kilpailuissa. Ja pystyin ajaa lyhyen matkan 10,8 sekunnissa. Se oli paras tulos uransa ajan.

Käännekohdan, raskas taakka tehdä

Moris Grin, yleisurheilu, joista on tullut merkittävä urheilulaji, unelma, kuten kaikki urheilijat päästä olympiajoukkueeseen. Mutta hän ei onnistunut. Hän oli niin järkyttynyt, että hänen mielestään heittää sprintin tai jopa vetäytyä urheilua. Mutta silti löysin voimaa taistella voitto. Maurice kuullut isänsä, ja he päättivät, että oli tarpeen muuttaa valmentaja. Päätös oli vaikea Green. Al Habson harjoittavat niitä 8-vuotiaita. Ja vuosien mittaan on tullut ei vain valmentaja ja mentori.

Maurice valitsi Los Angeles ja Dzhona Smita opettaja. Se oli kolmas valmentaja, jolla oli voimakas vaikutus Greenin uran. Dzhon Smit opetti Maurice kaikki yksityiskohdat sprintin. Tämän seurauksena samana vuonna, Green osallistui Yhdysvaltain mestaruuskilpailut, jotka pidettiin Indianapolis. Maurice pääsi vihdoin ottamaan 1. sija osoittaen ennätysajassa 9,90 sekuntia.

Team USA ja useita peräkkäisiä voittoja

Tämän jälkeen voitto, Maurice oli Yhdysvalloissa maajoukkueen ja osallistui kisoissa Ateenassa. Nämä kilpailut ovat muuttaneet Greenin elämää. Kukaan ei odottanut, että Maurice voittaa. Hän sai ennusteen vain 3% voittaa mestaruuden. Mutta hän juoksi sata metriä 9,86 sekuntia ja voitti 1. sija.

Vuonna 1998 merkittäviä kilpailuja ei ollut. Mutta seuraava vuosi oli paras Green. Kesäkuussa hän palasi Ateenaan ja mursi ennätys sadan metrin juoksussa, juokseva hänen 7,79 sekuntia. Maailmanennätys, joka on aiemmin asetettu Danovanom Beidi, hakattiin.

Hieman myöhemmin, vuonna 1999, Moris Grin voittaa jälleen MM-kisoissa, samalla hänestä tuli ensimmäinen naisten 200 metriä. Hän oli ensimmäinen, joka voitti 1. sija MM-kisoissa molemmilla lyhyitä matkoja kerrallaan. Mutta hänen uransa oli korkeimmillaan olympialaisiin, kun hän tuli uusi mestari, juoksi sata metriä 9,87 sekuntia. Maurice osoitti erinomaisen tuloksen, ja viimeisessä vaiheessa releen. Ja tämä voitto toi hänelle toisen kultaa.

Sydneyn Games, Maurice tuli tunnustettu suosikki. Hän voitti toisen voiton voittaen Ato Boldon. Vuonna 2000 Greene oli Kultaisen liigan ja jakoi kultaharkosta 12 kilogrammaa H. El Guerrouj ja T. Kotova. Vuodesta 1998 vuoteen 2001. Maurice oli ensimmäisellä rivillä listan parhaat tulokset käynnissä sadan metrin juoksussa.

Lopussa hänen urheilu-ura

Viimeisen kerran Moris Grin voitti kultaa 2001 MM-kisoissa. Vuoden 2002 alussa, urheilija oli vakava onnettomuus, murtunut jalka. Hieman myöhemmin, samana vuonna, Green iski metsäpalo, joka on raivonnut Kaliforniassa. Vuonna 2003 Green loukkaantumisen takia reisilihaksen jäi lähes koko kauden. Hän sijoittui vuonna vain yhdeksäs parhaiden tulosten luettelossa.

Maurice on toipunut lukuisia vammautumisia vaivannut häntä viime vuosina, mutta vuoteen 2004 mennessä, sitten voitti muutamia voittoja. Mutta vanha vamma alkoi muistuttaa itseäni useammin. Ja Greene yhä harvinaisia esiintymisiä kilpailussa. Vuonna 2007, Maurice osallistui hänen viimeinen kilpailu - Millrouzskih pelejä.

Ja vuonna 2008, Green ilmoitti jäävänsä eläkkeelle urheilua. Sitten hän mursi pienen skandaalin, kun Maurice nähtiin ostamassa simuloimalla huumeita. Mutta vastauksena hän sanoi, että he eivät ole hankkinut itselleen. On syytä huomata, että koko ajan hänen nyrkkeily uransa Green ei ole koskaan nähty käytön suorituskykyä parantavia aineita.

Elämän jälkeen urheilu

Virne Moris, urheilija - mestari, urheilijat harjoittavat kuullen, mutta ei kouluttaa heitä. Ajoittain tahdon lähettiläs ja teemana blogin verkkosivuillaan. Päätyttyä urheilu-ura, Maurice sai julkista mainetta, osallistumalla joissakin todellisuus näyttää. Ja jopa voi ottaa viides sija kilpailussa Latinalaisen Amerikan tansseja.

Vuonna 2011 palvelemaan asiantuntijoita Eurosport-kanavalla. Haastattelin urheilijat osallistuvat maailmancupissa. Ja kommentoi heidän esityksiä. Vuonna 2013 Maurice johti kuukausittainen ohjelma, jossa vieraat olivat tunnettuja urheilijoita. Se oli ennen World Cup, joka pidettiin Moskovassa.