Urheilu ja FitnessOutdoor Sports

Olympialaiset 1994: Pelit, kun venäläinen jääkiekkojoukkue ei voittanut yhtään paikkaa

Olympialaiset Lillehammerissa vuonna 1994 oli XVII peräkkäin. Siihen osallistui noin 1 737 urheilijaa, jotka 67 maasta. Se on pelattu 61 sarjaa mitalia 12 urheiluun. On huomattava, että vuoden 1994 olympialaiset järjestettiin kaksi vuotta kulkee viimeisen rele. Tämä tehtiin varten kasvattaa talvi- ja kesäolympialaisten aikana.

Team debyytti entisen Neuvostoliiton

Ensimmäistä kertaa urheilijoiden hajonneen Neuvostoliiton toiminut omana erillisenä joukkue. Voisi sanoa, että se oli heidän debyyttinsä. Mutta on syytä huomata, samalla erinomaisia tuloksia osoitettiin Venäjän joukkue. Hän onnistui voittaa valtava määrä kultamitalia - 11 kappaletta. Tämän seurauksena Venäjä on voittanut ensimmäisen sijan joukkuekilpailussa. Kokonaismäärä saatujen mitalien joukkue hävisi vain isännöi olympialaisia norjalaiset - palkinnot ero oli 3, 26-23.

Lähes kaikki kulta otetaan pois ja venäläisiä taitoluistelun. Vuonna miesten Yksinluistelussa - Alexei Urmanov, Evgeny Platov ja Oksana Grischuk - välinen kilpailu tanssia parit. On myös syytä huomata, huomion kaksi pelejä voittajia, ja se Ekaterina Gordeeva kanssa Sergei Grinkov. Naiset saivat edustaja Neuvostoliiton koulu opettaa taitoluistelu - ja että Oksana Baiul, Ukraina.

Ampumahiihto ja hiihto

Olympics-1994 muistettiin erinomaisen suorituskyvyn ampumahiihtäjiä. Venäjän joukkue loisti taitoa, erityisesti Sergey Chepikov, joka onnistui voittamaan sprintti. Baton voitti ja naisten joukkue ja miesten sai hopeaa, jolloin ensiksi saksalaiset. 1994 olympialaiset olivat kultaa ja Sergei Tarasov onnistuneesti kulki kilpailussa 20 kilometriä.

On huomattava, että hyvin todistettu ja suksen naisten joukkue. Seurauksena olympialaisten on tullut kolminkertainen mestari Lyubov Yegorova - hän onnistui voittaa kilpailu viiden kilometrin Classic keinu, sekä 15 kilometrin Gundersen järjestelmään. Miehillä tässä urheilussa täysin osoittautui itse Syntynyt Deli Norjasta, joka sai hopeaa ja kaksi kultaa. 1994 olympialaiset muistetaan urheilijat Uzbekistanista, koska ensimmäistä kertaa he ottivat kultaa.

Määrän mitalit ja palkinnot

Se mikä alkoi seurauksena 1994 osallistujien olympialaisissa? Venäjä johti mitali sijoitukset (lukumäärästä kultamitalia). Yleensä ensimmäinen paikka on Norja. Kolmannella sijalla ero kaksi mitalia on Saksa. Seuraavina tulevat Italia, Yhdysvallat, Etelä-Korea, jne viimeinen paikka on Australian - .. Hän sai vain kaksi pronssimitalia.

On huomattava huomiota Suomessa - siitä luokitusluettelosta, tai pikemminkin sen alaosassa, se näyttää arvokkaimpia, koska urheilijat onnistui voittamaan viisi pronssia ja yhden hopean. Edellä Näistä vain Valko kannattaa, ja se johtuu siitä, että he voittivat kaksi hopeaa.

Jääkiekko olympialaisissa vuonna 1994

On syytä huomata, että joukkueet kaltaiset maat Tšekissä, Venäjällä ja Slovakiassa olympialaisissa että vuosi oli debyytti. Venäjän jääkiekon pelaajat tähän luokkaan valitettavasti jäi ilman mitalia. Semifinaali, urheilijat eivät pysty ohittaa ruotsalaiset. Pelissä kolmannesta sijasta venäläiset antoivat suomalaiset, menettää tiimin kanssa murskaus pisteet - 4: 0.

On huomattava, että jääkiekko peli joka muistetaan pitkään. Ensimmäistä kertaa historiassa olympialaisissa aiemmin todennut loppuottelussa Ruotsin, Kanadan tehnyt useita Shootout. Se, että yli minuutin ennen pelin loppua urheilijoiden Ruotsista onnistui tasoittaa. Koska me annetaan useita Shootout. He ruotsalaiset osoitti hänen taidokkaasti. Niinpä ensimmäistä kertaa lähes 75 vuoden peleihin osallistumisesta Ruotsin joukkue voitti kultaa. Venäläinen joukkue on myös ensimmäinen kerta historiassa Neuvostoliiton jääkiekon jäi ilman mitalia.